Drukbezochte informatieavond Waterdriehoek

Maandagavond 27 januari was er door de BOCZ een zeer druk bezochte informatieavond over de ontwikkeling van de Waterdriehoek georganiseerd. Zeker 50/60 bewoners waren naar deze avond gekomen. Daarnaast waren de projectmanager van de gemeente Wesley Zwarts, gebiedscommissielid Ronald Tol en advocaat Aksel de Hollander door de BOCZ uitgenodigd om de vele vragen van bewoners te beantwoorden.

Na een korte PowerPoint presentatie over de voorgeschiedenis waar o.a. de Visie Charloisse Lagedijk Zone 2030 en de Facetnota Landschap en Linten werd toegelicht, was het tijd voor de vele vragen van bewoners. Daarbij liepen de emoties soms hoog op. Het liefst zouden mensen toch zien dat alles zo veel mogelijk bij het oude blijft.

Hoewel de projectmanager van de gemeente op dit moment op veel vragen nog geen antwoorden kon of wilde geven, denken wij toch dat het goed is geweest dat wij deze avond hebben georganiseerd. De gemeente heeft beloofd dat, zodra er meer duidelijkheid is over de bouw en de plannen concreet worden, zij bewoners weer zullen informeren. Op dit moment bevind de hele zaak zich nog in de onderzoeksfase.

Wij bedanken iedereen voor zijn of haar komst gisterenavond, en zodra er weer nieuws te melden valt zullen wij u daarover via Facebook en onze website nader informeren.

Previous Vestiging Hornbach op bedrijventerrein