Ontwikkelingen Charloisse Poort

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Rotterdam maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen (art. 2.1. en 2.2. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Nabij Driemanssteeweg 560 of kadastraal perceel CLS00-C-3443-G, 3084CB, nieuwbouw automobielbedrijf en schadebedrijf/stallingsgarage, erf- of perceelafscheiding plaatsen, nieuwe in- of uitrit aanleggen (voorerf), vlaggenmast plaatsen (aanvraagdatum 14-12-2018, dossiernummer OMV.18.12.00293).

Informatie aangevraagde vergunningen.

De publicatie van de reguliere aanvragen omgevingsvergunning heeft een informatief karakter. U kunt pas bezwaar maken als een besluit op een aanvraag genomen is. Dit besluit wordt gepubliceerd.

Bron: Overheid.nl

Ontdek het gemak en comfort van deze multifunctionele bedrijfsunits aan de Driemanssteeweg in Rotterdam! Centraal gelegen tussen Barendrecht en Rotterdam beschikt u over een unieke locatie voor uw werkplaats of magazijn. Het terrein is uitstekend bereikbaar en bevind zich op steenworpafstand van de op- en af rit A15. Bovendien kunt u de casco opgeleverde bedrijfsunit naar eigen wens en smaak inrichten. De juiste bedrijfsinvestering voor de slimme ondernemer.