Repair Café weer open

Repair Café weer open

In verband met de corona crisis, was ook het Repair Café Charlois op de Slinge de afgelopen maanden gesloten. Nu de regels per 1 juli weer zijn versoepeld, gaat ook het Repair Cafe in het Huis van de Wijk op de Slinge weer langzaam opstarten. En wel op woensdagavond 29 juli aanstaande tussen 19 en 21 uur.

Maar dit doen we wel volgens de richtlijnen van de landelijke organisatie van Repair Café`s. Dit betekend dat u voorlopig alleen terecht kunt na het maken van een afspraak. Zo maar binnenlopen is (nog) niet mogelijk, u wordt dan niet geholpen!!

Wat houden die richtlijnen in?

Bezoekers gaan na de intake bij de deur zelf naar de betreffende reparateur. Iedere reparateur heeft een eigen tafel waarbij hij/zij 1,5 meter van de bezoeker af zit. Deze tafel staat twee meter van de andere reparateurs af. Blijven staan is niet toegestaan. Er worden looproutes aangebracht.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Wilt u iets ter reparatie aanbieden, dan kunt u een mail sturen naar info@repaircafecharlois.nl met daarin:

  • uw naam en telefoonnummer
  • Welk voorwerp u ter reparatie aanbied en wat het probleem is
  • Of u `s middags of `s avonds een afspraak wenst

Wij nemen dan contact met u op voor een datum en tijdstip waarop u bij het Repair Café terecht kunt. Telefonisch een afspraak maken is niet mogelijk! U dient zich verder te houden aan de aanwijzingen bij binnenkomst. Dat betekend zo veel mogelijk een mondkapje dragen, en uw handen ontsmetten bij binnenkomst. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie, en wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!

Repair Café Charlois
Huis van de Wijk Het Middelpunt
Slinge 250, Rotterdam

Iedere eerste woensdagmiddag en laatste woensdagavond van de maand!

 

Next Oude kastanjeboom behouden