Repair Café Charlois van start

Repair Café Charlois van start

Op woensdagmiddag 6 november is het Repair Café Charlois van start gegaan. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Naaimachines, stofzuigers, fietsen, laptops, maar ook broeken en jassen: je kunt het zo gek niet bedenken of bewoners komen met dit soort producten naar het Repair Café. Een initiatief van tien jaar geleden dat is bedacht door Martine Postma. Onder het motto: waarom iets weggooien als het misschien nog gerepareerd kan worden?

Het Repair Cafe Charlois is gevestigd in het Huis van de Wijk Het Middelpunt op de Slinge 250, Rotterdam en is elke eerste woensdagmiddag en elke laatste woensdagavond van de maand geopend. De toegang is gratis.

Het Repair Café kan nog altijd deskundigen/vrijwilligers gebruiken, dus meldt je nu aan via repaircafecharlois@gmail.com

Repair Café Charlois
Huis van de Wijk Het Middelpunt
Slinge 250, Rotterdam

Iedere eerste woensdagmiddag en laatste woensdagavond van de maand!

www.repaircafecharlois.nl
Twitter: @CafeCharlois
FB: Repair Cafe Charlois

Poster Repair Cafe (PDF) kunt u HIER downloaden

Next Werkbezoek PvdA fractie aan de wijk